Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
2. sommerkoncert mandag d. 26. juli 1999 kl. 19:30 (30kr.)

SOKKELUND SANGKOR har siden starten i 1984 givet omkring 400 koncerter med et meget bredt repertoire og koret er meget efterspurgt som koncertgiver ved kirker og festivals landet over.

Koret er grundstamme i Tivolis Koncertkor og arbejder hér sammen med førende internationale sangere og dirigenter.

Hovedvægten i korets arbejde lægges dog a cappella-sang, hvilket også talrige udsendelser i radio og TV vidner om.

Korets Holmboe-CD blev i pressen bl.a. kaldt "en af de smukkeste korplader produceret herhjemme i en årrække" (Berl.T.).

Sokkelund Sangkor vandt i 1988 EBUs internationale konkurrence for kammerkor og blev i 1993 tildelt Københavns Amts Kulturpris.

MORTEN SCHULDT-JENSEN, korets dirigent, har studeret orkester- og korledelse Det kongelige danske Musikkonservatorium i København med videre studier hos bl.a. Sergiú Celibidache og Eric Ericson.

Han underviser universitetet og konservatoriet, hvor han er ansat som docent.
Morten Schuldt-Jensen leder det internationalt anerkendte Tivolis Koncertkor og Universitetets Kor af Musikstuderende, med hvilke han også har vundet priser i internationale korkonkurrencer (Ungarn, Østrig og Wales).

I 1990 modtog Morten Schuldt-Jensen Erling Højs Mindelegat for talentfulde, yngre dirigenter, og sidste år tildeltes han et stort rejselegat fra Elli og Peter Ove Christensens Fond.

1899-1963

1944-

Egil Hovland:
1924-

Vagn Holmboe:
1909-1996

Johannes Brahms:

Maurice Duruflé:
1902-1986

César Geoffray:
1901-1972

Francis Poulenc:

O mes très chers frères (Tekst: Frans af Assisi)
(Fra Quatre petites prières)

Kyrie

How long, o Lord (Ps.13)

Gloria

Lauda, Laudate, Psallam Deo op. 59c
(Fra Liber Canticorum II)

Warum ist das Licht gegeben dem Mühseligen? op.74,1
  Warum
  Lasset uns
  Siehe, wir preisen selig
  Mit Fried und Freud ich fahr dahin

Sanctus

Tota pulcra es
(Fra 4 gregorianske motetter)

Fille de ton fils (Tekst: Dante Alighieri
Salve Regina (Tekst: Adhémar de Montreuil)
Salut, Dame sainte (Tekst: Frans af Assisi)

Benedictus

Exultate Deo (Ps. 80)
Ave verum corpus

Agnus Dei
Chichester Mass

Seigneur, je vous en prie (Frans af Assisi)
(Fra Quatre petites prières)

Programnoter . . . . .
Koret er grundstamme i Tivolis Koncertkor og arbejder hér sammen med internationale sangere og dirigenter. Hovedvægten i korets arbejde lægges dog på a cappella-sang, hvilket talrige udsendelser i radio og TV vidner om. Korets Holmboe-CD blev i pressen bl.a. kaldt "en af de smukkeste korplader produceret herhjemme i en årrække".

MORTEN SCHULDT-JENSEN, korets dirigent, har studeret orkester- og korledelse på Det kongelige danske Musikkonservatorium i København med videre studier hos bl.a. Sergiú Celibidache og Eric Ericson. Han underviser universitetet og på konservatoriet, hvor han er ansat som docent.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023