Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
2. sommerkoncert søndag d. 19. juli 2001 kl. 19:30 (entre 40 kr.) - Ulrik Spang-Hanssen, orgel

Han har desuden modtaget videregående undervisning af gaston Litaize i Paris, af Jacques van Oortmerssen i Amsterdam og har studeret opførelsespraksis hos Jesper Bøje Christensen i Basel.

Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Udover sine aktiviteter som klassisk organist er han en fremragende og aktiv jazz-musiker.

Heinrich Scheidemann
Canzona i G (overleveret anonymt)
Herr Christ, der einig Gotts Sohn

4 versus
Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium og fuga i d-mol  (BuxWV 140)
Herr Christ, der einig Gottes Sohn  (BuxWV 191)
Canzona i d-mol  (BuxWV 168)
Praeludium og fuga i F-dur  (BuxWV 145)
Praeludium [quarti toni]  (BuxWV 152)
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)
  á 2 claviers et pédale / il canto fermo nel soprano
George Friederich Händel
Koncert for orgel og orkester op. 4 nr. 1
transkriberet for orgel solo af Sebastian de Lange og Ulrik Spang-Hanssen

Programnoter . . . . .
Ulrik Spang-Hanssen modtog sin første klaverundervisning i Paris hos en elev af den berømte Alfred Cortot. Han tog i 1978 organisteksamen og debuterede i 1981 som elev domorganist Anders Riber.

Ulrik Spang-Hanssen har givet utallige koncerter i adskillige lande i Europa og har tillige besøgt USA flere gange. Han har for plademærket PAULA indspillet Carl Nielsens Buxtehudes, Hartmanns og Mendelssohns komplette orgelværker. Har medvirket i radio- og TV over det meste af verden, og arbejder i øjeblikket intesivt med romantisk opførelsespraksis, hvilket yderligere har resulteret i indspilninger af værker af Josef Rheinberger. Flere indspilninger ventes udgivet i løbet af sommeren.

Fra 1983 til 1999 var Ulrik Spang-Hanssen organist ved Assens kirke og siden da docent ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har givet adskillige mesterkurser i udlandet samt undervist ved flere udenlanske universiteter og musikkonservatorier/akademier.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023