Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Randers Byorkester - lørdag d. 20. januar 2001 kl. 15:00 - musik af Schubert og Mozart

Randers Byorkster - dirigent: David Riddell

Randers Byorkester fortsætter i januar markeringen af orkestrets udvidelse fra 10 musikere med en ekstraordinær koncert i Helligåndshuset, Randers lørdag den 20.januar 2001 kl. 11.00 samt en reprisekoncert samme eftermiddag i kl. 15.00 i Mariager Kirke.

Som følge af den festlige anledning stiller Byorkestret op med et større orkester, end det er normalt.

Programmet byder således på to af den klassiske musiks populære værker, Schuberts ufuldendte symfoni og ouverturen til Mozarts opera Figaros bryllup.

Hovedværket er Schuberts 8. symfoni i Esben Kjærs arrangement for decet, som opføres under ledelse af Byorkestrets chefdirigent, David Riddell.

Der har gennem tiderne været mange myter og mysik om det faktum, at Schubert aldrig fik komponeret symfonien færdig, og at den forblev ufuldendt.

Et er dog sikkert, at Schuberts ufuldendte symfoni i den form, vi kender den, fremstår som et fuldkomment hele.

Der er i symfonien både mørke og lyse stemninger, mange sangbare og iørefaldende melodier, og i det hele taget er symfonien af en umiddelbar og imødekommende natur.

Lørdag d. 20. januar gæster Randers Byorkester igen Mariager Kirke. I december sidste år spillede de Bach's Juleoratorium. Denne koncert er en ren orkesterkoncert med musik af Schubert og Mozart.
Randers Byorkester har fået økonomisk mulighed for i perioder at udvide orkestret fra dets grundstamme på 10 musikere. Ved denne koncert medvirker 15 musikere og de opfører et af musikhistoriens helt store værker: Schuberts 8 symfoni også kaldet den ufuldendte fordi den kun har tre satser i modsætning til symfoniens sædvanlige fire satser. Symfonien spilles i en bearbejdning af bratschisten Esben Kjær, der bl.a. underviser i violin i Mariager.
Mozart er repræsenteret med den liflige ouvertüre til Figaros bryllup. Der er gratis adgang til koncerten.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023