Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Michael Brydenfeldt, Trompet Søren Johannsen, orgel - Onsdag d. 12. maj 2000 kl. 15.00 (Entré 35 kr.)

Michael Brydenfelt startede sin uddannelse Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han fortsatte derefter privat ved Bo Nilsson, Sverige efterfulgt af kortvarige studier hos David Hickman, Canada, Edward Tarr, Basel, samt Phillip Smith og Chris Gekker, New York.

Han har fuldført solistuddannelsen Pariserkonservatoriet med Pierre Thibaud som lærer.
Her modtog han som den første udlænding Premiere-premiere-prix a I´unamite.

Gennem de sidste år har Michael Brydenfelt modtaget en række imponerende priser for han virtuose spil, inkl. I. prisen ved Danish National Trumpet Guild Competition, 4. prisen ved The 44th International Music Competition of the Prague Spring Festival, I. prisen ved The Europe-ITG Competition, 3. prisen ved i den 18. Concours pour Instruments au Vent en Toulon, Frankrig, samt 3. prisen ved Bernard Soustrot´s Prestege de la trompette´ Competitione, Alsace.

I Danmark har han modtaget Gladsaxe Musikpris samt Carl Nielsen Legatet, samt en speciel solistpris af Radiosymfoniorkestret. Michael Brydenfelt har optrådt med førende symfoniorkestre i Skandinavien, Island, Rusland, Ukraine, Tyskland, Frankrig, Grækenland, USA og Canada.

Samarbejdet med organist Søren Johannsen har netop resulteret i en CD udsendt fra Det hollandske pladeselskab Channel Classics.

Søren Johannsen, er ligeledes uddannet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, senest med debutkoncert i september 1995. Han har en udstrakt koncertvirksomhed med bl. a. opførelse af Bachs og Buxtehudes samlede orgelværker over 32 koncerter i Marmorkirken, København.

Til dagligt er Søren Johannsen organist bl. a. i Tårnby Kirke og Jesuskirken i Valby.

Søren Johannsen har derudover en udstrakt dirigentvirksomhed bl. a. med Københavns Festival Orkester. Dette orkester har bl. a. opført Mozarts Requiem, Haydns Trompetkoncert og senest Händels Watermusic, netop med Michael Brydenfelt som solist.
Udover sin musikalske aktivitet driver Søren Johannsen sin egen virksomhed; Johannsen Forlag med koncertvirksomhed samt grafiske arbejder.

Koncerten er arrangeret af Det danske Baptistsamfund.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023