Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Rasmus Lyberth tirsdag d. 1. april kl. 19:30 (pris 125 kr.)

Rasmus Lyberth
Lyt med hjertet og hør isbjergene knage.

Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik.

Med sig har han Christian Søgård harmonika.

Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet folk.

Skønt teksterne er grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.

Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.

Lyt med hjertet og hør isbjergene knage. Det er en anderledes og betagende oplevelse at høre Rasmus synge sine grønlandske sange. Hans stemmepragt og hans musik har en nerve, som ganske enkelt er unik. Glæd jer til at høre denne fantastiske kunstner i Mariager Kirkes dejlige kirkerum. Med sig har han Christian Søgård på harmonika.
Rasmus Lyberth introducerer sine sange med varme og humor, og så fatter han om guitaren og synger sig, med sin stærke melodiøse stemme, lige ind i hjertet på folk. Skønt teksterne er på grønlandsk, løfter Rasmus med sin stemme og sit intense nærvær ubesværet publikum over de sproglige barrierer, så ingen har svært ved at følge hverken ørnens himmelflugt, stormens susen eller kærligheden til et elsket barn.
Rasmus Lyberth vandt 2 priser ved Danish Musich Adward 2007 / Folk.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023