Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Christmas carols for kor . . . . .

Gl. Fransk julesang - Arr. Jesper Madsen

Melodi: H.J.Gauntlett / Tekst: C.F.Alexander

Pageant of the Shearmon and Tailors, 15. årh

Heinrich Scheidemann

English traditional carol / Sats: David Willcocks

English traditional carol / arr: David Willcocks

Dietrich Buxtehude

Christmas Lullaby

While shepherds watched their flocks by night

O kom o kom Immanuel

Dejlig er jorden

Once in Royal Davids city

Coventry carol

3 orgelvers af: Fra Himlen højt kom budskab her

Hør hvor englesangen toner

God rest ye merry Gentlemen

Sussex carol

Orgelkoral: In dulce jubilo

Et barn er født i Bethlehem

Christmas Lullaby

While shepherds watched their flocks by night

2 julemusikarrangementer i Mariager Kirke.

Onsdag d.3. december og onsdag d. 10. december står i julemusikkens tegn i Mariager Kirke.
D. 3. december vil kirkens nystartede Ad-hoc-kor synge Christmas Carols. Der vilbåde blive af deling a capella fra kirkens kor og en afdeling med orgel. Der vilogså forpublikumblive mulighed for at synge medpå et par af julens salmer.
Ved arrangementet d. 10. december er der ikke bare mulighed for at synge 2 men mange salmer. Der afholdes nemlig kirkens julesalmemaraton.
Nu er det heller ikke sådan, at det tager en hel aften. Der er plukket med nænsom hånd i materialet og udvalgt 30 salmer. Det er heller ikke sådan, at vi synger alle vers. Der er også plukket med næsom hånd blandt salmeversene.
Til gengæld står vi op og synger.
Nu er det heller ikke sådan, at vi står op hele tiden. Nogle af salmerne synges af korister/solister, så aftenen skulle bliver overkommelig for enhver.
Der bruges heller ikke salmebog eller sangark. Alle tekster vises på storskærm, ligesom der vil være både organist og dirigent til at styre slagets gang.
Alle er velkomne. Eneste forudsætning for at deltage er viljen til at være med ved dette unikke arrangement.
Der kan læses mere på Mariager Kirkes hjemmeside www.mariagerkirke.dk

Koncerter i 2022