Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Julesalmemaraton . . . . .

2008 er sangens år og julesalmer synges hvert år af mange mennesker, som resten af året i hjemmet aldrig kunne finde på at synge fra den danske salmebog.

Det projekt giver mulighed for at være med til et salmemaraton, hvor vi gennesynger en række julesalmer fra den danske salmebog.

Vi synger ikke alle versene og nogle salme synges af solister eller andre, men vi skulle gerne ved afslutningen kunne sige, at vi gjorde det.

Du behøver heller ikke medbringe en salmebog da alle tekster vises på kirkens storskærm.

Der vil være både dirigent og organist til at styre løjerne, og der skal nok også være noget at slukke tørsten med efter anstrengelserne.

På gensyn onsdag d. 10. december kl. 19:30
Organist Mikael Ustrup.

Der synges uddrag af følgende  salmer:

• Vær velkommen
  • O kom, o kom, Immanuel
  • Blomstre som en rosengård
  • Fryd dig, du Kristi brud
  • Gør døren høj, gør porten vid
  • Hvorledes skal jeg møde
  • Det første lys er Ordet
  • Fra Himlen højt
  • Fra Himlen kom en engel klar
  • Velkommen igen
  • Kimer, I klokker!
  • Et barn er født i Betlehem
  • Barn Jesus i en krybbe lå
  • Af højheden oprunden er
  • Lovet være du, Jesus Krist
  • Nu vil vi sjunge og være glad
  • Kom, alle kristne
  • Venner! sagde Guds engel blidt
  • Hjerte, løft din glædes vinger
  • Lad det klinge sødt i sky
  • En rose så jeg skyde
  • Julen har englelyd
  • En sød og liflig klang

• Julen har bragt velsignet bud
  • Dejlig er jorden
  • Den yndigste rose er funden
  • Mit hjerte altid vanker
  • Blåt vælded lys
  • Julebudet til dem, der bygge
  • Hør, hvor englesangen toner

Julesalmemaraton i Mariager.

Nu skal man ikke tro at planen er at afsynge 42195 salmer!
Selvom maraton er taget fra sportens hårde verden, er det helt anderledes overkommeligt. Planen er at prøve at afsynge hovedparten af de salmer, der hører til advent og jul. Det siger sig selv, at der i givet fald vil være både kendte som ukente salmer imellem.
Nu er det heller ikke sådan, at det tager en hel aften. Der er plukket med nænsom hånd i materialet og udvalgt 30 salmer. Det er heller ikke sådan, at vi synger alle vers. Der er også plukket med næsom hånd blandt salmeversene.
Til gengæld står vi op og synger.
Nu er det heller ikke sådan, at vi står op hele tiden. Nogle af salmerne synges af korister/solister, så aftenen skulle bliver overkommelig for enhver.
Der bruges heller ikke salmebog eller sangark. Alle tekster vises på storskærm, ligesom der vil være både organist og dirigent til at styre slagets gang.
Selve julesalmemaratonnet finder sted onsdag d. 10. december kl. 19:30, men allerede onsdag d. 26. november kl. 19:30 er der mulighed for at øve sig. Der afholdes en øveaften for interesserede, så man har mulighed for at lære de salmer, man ikke måtte kende inden det store slag slås d. 10. december.
Alle er velkomne. Eneste forudsætning for at deltage er viljen til at være med ved dette unikke arrangement.
Der kan læses mere på Mariager Kirkes hjemmeside www.mariagerkirke.dk

Koncerter i 2022