Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Himmelskibet: Organist Iver Kleive og guitarist Knut Reiersrud

Guitarist Knut Reiersrud og organist Iver Kleive

Billetsalget på nettet er indstillet

Der vil være billetter ved døren på koncertdagen fra kl. 14:00

De to norske musikere har fundet sammen om en helt speciel himmelsk lyd, hvor de kombinere et klassisk kirkeorgel med lyden fra Knuts forskellige elektriske guitarer. Sammen har de indspillet adskillige CD’er og er bl.a. blevet nomineret til Danish Music Adwars pris for deres seneste ”Nåde over Nåde”.
De to musikere er kendt for deres samarbejde med Poul Dissing omkring Grundtvigs salmer og har tidligere spillet koncerten ”Den Signede Dag” i kirken i 2007.

Eneste koncert i Danmark!
Bemærk at koncertdatoen er flyttet i forhold til den, der er annonceret i kirkebladet.

Himmelskibet letter fra Mariager Kirke d. 8. marts!

Det er en af 2009´s helt store oplevelser, der venter koncertgæsterne, når organisten Iver Kleive og bluesguitaristen Knut Reiersrud slipper musikken løs i Mariager Kirkes fantastiske rum. De to norske musikere har fundet sammen om en helt speciel himmelsk lyd, hvor de kombinere et klassisk kirkeorgel med lyden fra Knuts forskellige elektriske guitarer. Sammen har de indspillet adskillige CD´er og er bl.a. blevet nomineret til Danish Music Adwars pris for deres seneste ”Nåde over Nåde”. Ved koncerten bliver der spillet numre fra både den og de tidligere ”Himmelskib” og ”Blå Koral”. Musik som spænder fra danske og norske salmemelodier til egne helt nye kompositioner.

Eneste koncert i Danmark!

Mariager Kirke har længe arbejdet på at få denne koncert til kirken, og vi begynder allerede nu at sælge billetter på kirkens hjemmeside www.mariagerkirke.dk, så hvorfor ikke give en helt fantastisk koncertoplevelse i julegave.

Ved tidligere koncerter skrev pressen bl.a. ”koncerten forgik i en intens stemning med så smuk musik og sang, at mange faktisk sad og græd af bevægelse”. Knut Reiersrud er et multitalent på guitar, hvis hjerte banker for blues- og folkgenren. Han har udgivet mange "solo" cd´er og er en meget efterspurgt session-musiker pga. hans alsidige spillestil. I Norge betragtes han som deres største blues-guitarist. Iver Kleive er domorganist i Oslo og har også indspillet andre CD’er bla.a. en pragtfuld klaver-CD med meditationer over kendte julesalmer: ”Hyrdernes tilbedelse”.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023