Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Anne Dorte Michelsen med band. Torsdag d. 1. oktober 2009 kl. 20:00 (billetter á 140 kr.)

Anne Dorte Michelsen

Billetter á 140 kr. kan købes fra 1. september hos Mariager Boghandel, Sparekassen Kronjylland eller her på siden.

Rørende, muntre, skarpe og sødmefulde. Anne Dorte Michelsens 12 nye sange på albummet "Hvor var det nu vi var?" har det hele. Det er sange om kærlighed og venskab.
Om indkøb og ombygninger, inderlighed og skræmthed, overmod og glæde.
Om hverdagen og livet på godt og ondt.

Lige så vibrerende ømt Anne Dorte Michelsen kan synge, lige så overrumplende rent kan hun ramme med sin skarpe pen. Hun fanger os på halvvejen mellem byggemarkedet og hjemmebanen, i færd med at leve det underlige, vidunderlige liv.
Hun rammer os i det øjeblik, hvor vi stopper op og spør' os selv "Hvor var det nu vi var?" - "Hvor er vi på vej hen?"

På albummet "Hvor var det nu vi var?" synger Anne Dorte Michelsen for første gang i seks år sine egne sange.
Her er hverken blevet plads til husmødrene fra Venter på Far eller den danske sang og salmeskat.

Til gengæld bliver der flettet mange ender. Kollegerne fra poporkesteret "Tøsedrengene" har medvirket, Jan Sivertsen som trommeslager og producer og Klaus Kjellerup som medkomponist på et enkelt nummer. Og sangene på albummet sender mindelser i alle de retninger, Anne Dorte har bevæget sig i sin lange karriere. Her er både det sarte og blide, det glædesfyldte og dansende og den humoristiske træfsikkerhed repræsenteret.

Velkommen til endnu en fantastisk koncertaften i Mariager Kirke.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023