Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Forårskoncert med Blues, soul og rock.

i Mariager Kirke, torsdag d. 22. april kl. 20.00

Efter nogle hårde år er Nalle kommet på sporet igen og har hele to gange modtaget prisen for bedste danske bluesplade. Og hver gang fortjent for Nalles stemme er uovertruffen.

Hvem anden end Rock Nalle kan fortælle, spille og synge sig igennem hele rock´n roll-æraen! Han accompagneres af Ulrik Bust på Saxofon og Martin Jønsson på Piano.
Nalle alias Roland Lyhr Sørensen er født i 1943 og startede sin musikalske karriere med gruppen "Teddy Bears", der hentede sin musikalske inspiration fra Fats Domino, Litlle Richard og Jerry Lee Lewis.

Nalle er intet mindre end en kæmpe legende i dansk rockmusik. Fra kopien af "In the Midnight Hour" over "Go'e gamle fru Olsen" og "Amanda" til "It's a Wonderful Life" (cd udgivet i 2003) er der én knaldrød pigtråd: den smukkeste dybt følsomme soulstemme på denne side af Mississippibæltet! Og Nalle har som få levet the blues ... Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen, der havde troet muligt. Ingen kan som Nalle levere en liveoptræden med så stor følelse og intensitet og adskillige koncertgængere og arrangører har måttet overgive sig til Rock Nalles varme og sympatiske optræden.

Billetter á 140,- kr. Mariager Boghandel, Sparekassen Kronjylland, eller her på hjemmesiden.

Overskuddet fra koncerten går til Folkekirkens Nødhjælp

Koncerter i 2022