Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Korkoncert med Vejleå kantori søndag d. 25. sept. kl. 16:00 (gratis adgang) . . . .

Vejleå kantori

Søndag d. 25. september kl. 16:00 gæster koret Vejleå Kirkes Kantori fra Ishøj ved København Mariager Kirke.

Vejleå Kirke i Ishøj er en nyere kirke, berømmet for sin moderne arkitektur, og ikke mindst for sin kirkekunst, som er udført af den kendte danske kunstner Peter Brandes.

Vejleå Kirkes Kantori er et mindre kor på ca. 20 unge sangere bestående af fortrinsvis studerende og gode amatørkorister fra Ishøj og omegn.

12 af korsangerne er den faste kerne af korsangere som synger til gudstjenester og kirkelige handlinger ved Vejleå Kirke.

Ved koncerten i Mariager Kirke vil koret synge et blandet program af klassiske og nyere kormusik af komponister som Walther, Gibbons, Pärt, Nørgård og Homilius m.fl.

Koret ledes af organisten ved Vejleå Kirke, Carsten Popp der er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Koret vil afslutte koncerten med at synge en buket af danske sange.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023