Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Aftensang med Vor Frue kirkes kantori søndag d. 20. november kl. 16:00 (gratis adgang) . . . . .

Den Katolske Vor Frue Kirkes Kantori - Århus
Dirigerent Olav K. Jepsen.
Ved orglet sidder Astrid Lystbech.
Stemningsfuld Vesper mellem Alle Helgen og Advent med  Vor Frue Kirkes Kantori, formet som LITURGISK AFTENSANG

"Vesper" i de katolske kirker og klostre, og ”Evensong” i de anglikanske kirker og katedraler er en tradition, der stammer helt fra Middelalderen, sunget på latin og videreført på modersmålet i England efter Reformationen i den anglikanske kirke og nu også rundt om i verden i den katolske kirke.

Denne smukke korbøn ved korstolene i ”Koret” har skabt en af de mest unikke former for sammensmeltning af enstemmig og flerstemmig korsang, á capella og med orgel, der er skabt i den vestlige verden.

Ganske gratis kan man hver dag sætte sig ind i en stor College-kirke eller Katedral og høre nogle af verdens dygtigste og smukkest syngende kor uden at der overhovedet er tale om ”koncert”.
Her ved koncerten en kombination af Evensong i Westminster Abbey og Vespers i Westminster Cathedral.

Liturgisk musik - hovedsageligt fra England - blandet med gregoriansk musik er Vor Frue kirkes Kantoris speciale.

Koret har sunget i de fleste af landets Domkirker, i Schleswiger Dom og i en lang række store bykirker, samt i såvel DR1,i TV2 og jævnligt i P1 og har udgivet 5 CD/MC-produktioner, der kan købes.

Efter indledningen ved kirkens indgang og procession med et gregoriansk Kyrie høres korsang vekslende med soloindslag, denne gang  med  sopranerne, den professionelle Sanne Kolman,  og vinder af landskonkurrencen for unge sangere,  Jenny Høilund, og Julie Albertsen. Desuden violinist Matthias von Niessen, som også er bas i Kantoriet,

Følgende komponister kan bl. a. høres: Bach-Händel-Schubert, Biebl og Howeslls.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023