Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Orgelkoncert lørdag d. 10. november kl. 11:00! i forbindelse med Århus Symfoniske Orgelfestival (Entré 80 kr.)

Giovanni Feltrin, Italien, spiller ved koncerten lørdag d. 10. november i Mariager Kirke som en del af Aarhus Symfoniske Orgelfestival.
Giovanni Feltrin studerede konservatoriet i Padova under ledelse af Giuseppe De Donà og Micaela Mingardo, og dimitterede med topkarakter i orgel og komposition samt klaver.

Han har også uddannet i gregoriansk sang konservatoriet i Venedig.
Han har deltaget i kurser i Italien og udlandet og bl.a. studeret med Daniel Roth i Paris.

Han har vundet flere nationale orgelkonkurrencer samt andenpræmien i Manchesters Femte Internationale Orgelkonkurrence.

Som solist har han deltaget i orgelfestivaler i mange europæiske lande. Han har også samarbejdet med prestigefyldte instrumentale ensembler såsom Orchestra of Venedig'er La Fenice Teater, Padova og Veneto Chamber Orchestra, Veneto Philharmonic, Orchestra af genuaens Opera Theater, og mange vokalensembler.
Giovanni Feltrins interesser ligger især i repertoire for orgel og orkester.
Som musikforsker, har han givet mesterkurser i det 20. århundredes musik til forskellige italienske kulturinstitutioner. Han har også komponeret flere stykker for orgel og til forskellige kor ensembler.

Hans cd-indspilninger omfatter bl.a.: "Organisationen d'Arte nell'Agordino", "L'organo Kuhn-Hradetzky af Cathedral of Treviso", som "Sonate Italiane", "Nova cantica: Sacred Arias af det 20. århundrede for sopran og orgel", "Kollokvier : originale værker af det 20. århundrede for violin og orgel "," den moderne italiensk orgel "," Organister i Domkirken i Treviso, 1771-2010 "," Polibio Fumagalli (1830-1900) organ Works ".

Han er professor i orgel og gregoriansk sang ved konservatoriet i Rovigo, og den officielle organist i katedralen i Treviso.

Program for koncerten: "Orgelmusikken i Italien i nutiden og fortiden" . . . . .

Emilio Traverso (1951-2007)
MISSA APOSTOLORUM super Kyrie  IV “Cunctipotens genitor Deus”

Toccata avanti la Messa
Fuga per l’Offertorio
Meditazione per l’Elevazione
Contrappunto al Communio
Toccata Finale

Girolamo Schiavon  (1751-1821) Allegro maestoso
Giovanni Fontebasso (1785-1836) Polacca
Pietro Fontebasso (1813-1842)
Allegro dalla "Vestale" di Mercadante appropriato all’organo
Luigi Fontebasso  (1822-1872) Fantasia
Carlo Fontebasso  (1849-1911) Andante in sol - Marcia
Giuseppe De Donà (1923-1993) Ave Maria
Bruno Serena  (1922)
Canone di Johann Pachelbel trascrizione per organo

Pierangelo Valtinoni (1959) Sinfonia per organo italiano

Koncert i forbindelse med Aarhus Symfoniske Orgelfestival.

Hvert andet år afholdes Aarhus Symfoniske Orgelfestival, centreret omkring Klais-orglet i musikhuset i Aarhus.
Lige netop dette orgel har - ligesom Mariager kirkes orgel - modtaget penge fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Derudover er begge orglet indviet i 2010 og de er såmænd også lige store.
Alt dette kunne jo være lige meget, hvis ikke det var fordi begge orglet også er meget gode.
I forbindelse med festivalen er der en enkelt koncert uden for Aarhus og den finder sted i Mariager Kirke lørdag d. 10. november om formiddagen kl. 11:00.
Kirken får fornemt besøg af professor Giovanni Feltrin fra Italien, der vil tage os på en tur gennem italiensk orgelmusik. Han har kaldt sit program ”Orgelmusikken i Italien i nutiden og fortiden”.
Der tages en entre på 80 kr. til kirkekoncerter i festival-regi. Er man interesseret i hele festivalen kan der købes partoutkort til 500 kr., der bl.a. indeholder en koncert med Aarhus Symfoniorkester.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023