Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Koncert i Klostret med Antonin Dvoraks "Bibelske sange" - for klaver, bratsch og sang (Entré 100 kr.)

Trioen består af mezzosopran Gertrud Lei, pianist Lone Vandt og bratschist Benjamin Christensen.

Den blev samlet i 2012 til et Cd-projekt og har siden da givet koncerter rundt om i landets kirker.

De tre musikere er alle uddannet fra konservatoriet, dog hver deres. Gertrud Lei fra Det Nordjyske Musikkonservatorium
i Aalborg og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, Lone Vandt fra Det Kongelig Musikkonservatorium i København
og Benjamin Christensen fra Det Fynske Musikkonservatorium i Odense.

Når de ikke er trio, arbejder de som freelance musikere og undervisere i forskellige sammenhænge.

Aftenens program vil bestå af A. Dvoráks "Bibelske sange", en sonate for bratsch og klaver af H. Eccles og "2 geistlige sange" for sang, bratsch og klaver af
Joh. Brahms.

Gertrud Lei fortæller lidt om værkerne undervejs.

Billetter fåes ved henvendelse til kirkens organist Mikael Ustrup på 61 35 54 47 eller mail mikael@mariagerkirke.dk - alle får svar!
Der sælges dog maks. 60 billetter.

Dvoraks 10 bibelske lieder i Mariager Kloster.
Antonin Dvorak skrev som sit vokale hovedværk en cyklus på ti sange – alle med tekster fra Davidsalmerne.
Han kaldte cyklen for 10 bibelske lieder. Igennem disse 10 sange kommer han rundt om utrolig mange menneskelige følelser: Afmagt, sorg og glæde og andre eksistentielle grundfølelser.
De 10 sange er oprindeligt skrevet på tjekkisk for klaver og sang, men er siden oversat til mange sprog og opføres i mange forskellige bearbejdelser.
Ved koncerten i Mariager Kloster torsdag d. 6. februar er de ti sange udsat for klaver, bratch og sang.
En trio bestående af mezzosopran Gertrud Lei, pianist Lone Vandt og bratschist Benjamin Christensen fremfører ved denne intim-koncert Dvoraks sange samt en sonate for bratsch og klaver af H. Eccles og "2 geistlige sange" for sang, bratsch og klaver af Joh. Brahms.
Som ved alle andre koncerter i Mariager kloster tages der en entre. Koncerten er med pause hvor der serveres et glas vin.
Det kan være nødvendigt at reservere en billet på forhånd, da der kun er 60 siddepladser. Læs mere på www.mariagerkirke.dk

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023