Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Koncert i Munkesalen torsdag d. 5. februar kl. 19:30 - Fjordsind (100 kr.)

Fjordsind:
De tre musikere Jens Jeppesen, guitar og sang - allestedsnærværende Esben Kjær, violin og pianist og saxofonist Christian Libak, vil tage os med på rejse i musik og sange, hvor havet og fjorden er gennemgående temaer.
Koncerten foregår i Munkesalen, hvor der er kun er plads til få tilhørere.
Koncerten er med pause, hvor der serveres en øl/vand.

Billetter:
Der sælges max. 70 billetter à 100 kr.
Vil du være sikker på en plads, så bestil din billet på forhånd ved at rette henvendelse til kirkens organist enten via mail:
fjord2015@mariagerkirke.dk eller på
mobil/SMS 61 46 54 47.

KONCERTEN ER UDSOLGT! Hvis du ønsker det, kan du komme på en venteliste, hvis der skulle komme afbud. Benyt ovenstående mail-adresse og send meget gerne et mobilnummer med.

NB: Alle får besked. Også selvom der skulle være udsolgt!

Hør de tre musikere . . . . .

Fjordmusik i Munkesalen.
Vand er vigtigt og fjorden er vigtig. Den lægger navn til vores kommune og til nogle af kommunenes institutioner.
Vi går tur ved den eller kigger på og betages af vandet. Denne fascination har altid fundet sted og Mariager er så heldig at have fjorden som en venlig og vigtig nabo.
Det er nu Limfjorden, der er udgangspunktet for de sange Jens Jeppesen har skrevet, men der skal næppe megen fantasi til at forestille sig andre fjorde mens musikken spiller.
Koncerten finder sted den første torsdag i februar kl. 19:30 i Munkesalen i Klostret.
Som ved alle koncerter dette sted er der et begrænset antal tilhørere nærmere bestemt 70 pladser, hvorfor det er en god ide at bestille sin billet på forhånd på musik.mariagerkirke.dk. Billetter koster 100 kr., men så er der også en lille udskænkning i pausen.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023