Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Søndag d. 29. marts kl. 21:00 (gratis) - Jesus Christ Superstar - Multimedieevent

Musikken er af Andrew Lloyd Webber og teksten af Time Rice.

De skrev deres banebrydende rock-opera Jesus Christ Superstar i 1970, men med et lidt andet perspektiv end man ellers normalt ser påskens begivenheder i.

Judas perspektiv. Hvorfor lige Judas og er han ufrivilligt offer for Guds plan. Ja - det er han såmænd og han synes han blev misbrugt.

En times uddrag af musikken ledsaget af billeder på kirkens storskæm.

Dertil både de engelske tekst og en dansk oversættelse.

Multimedie-eventen vises både palmesøndag kl. 21:00 og tirsdag d. 31. marts kl. 21:00.

Påske på en anden måde.
I 1970 skete noget ret usædvanligt. Dengang skrev to unge engelske fyre Andrew Lloyd Webber og Time Rice, hvad, der skulle blive et af de største musical hits nogensinde.
Jesus Christ Superstar. Den blev uropført året efter i England og i København lagde Cirkusbygningen rum til den første opførelse udenfor england.
Siden er musicalen blevet opført utallige gange - professionelt og af amatører.
Musikken holder den dag i dag og ligeledes teksten.
Teksten handler ikke så meget om Jesus men om Judas, der fik den utaknemmelige opgave at angive Jesus for derefter at stå med skylden.
Er gjorde han? Var han en del af Guds plan? Er Gud retfærdig, når han kan misbruge Judas på den vis?
Ved Multi-medie-eventen i Mariager kirke, som finder sted både Palmesøndag d. 29. marts og tirsdag d. 31. marts begge dage kl. 21:00, afsapilles musikken i kirkerummet, der kun er oplyst af stearinlys.
Men ikke nok med det. På storskærm vises samtidig ledsagende billeder og både den engelsk tekst og en dansk oversættelse.
Multimedieeventen er sammensat af kirkens organist, og måske har publikum den samme association af billederne eller en anden.
Der er nok at kigge på og tænke over. Hele multimedieeventen varer en time.
Så har du også du fået serveret påskens dramatiske historie fra palmesøndag til Jesu død på korset langfredag.
Der er gratis adgang til dette anderledes arrangement.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023