Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Vær med til at synge samtlige Luthers salmer - søndag d. 31. januar kl. 19:30 (gratis)

Det er i virkeligheden begyndelse det hele.

Ikke begyndelsen kirken eller kristendommen er gudstjenesten, men den gudstjeneste, som vi kender i dag: Salmemessen.

Hvad var gudstjenesten uden salmer? Hvad var Kingo, Brorson, Grundtvig uden salmer. Hvad var et liv uden at have sunget Ingemanns "I østen stiger solen op" - eller bare tænk julesalmerne.

Det hele begynder fordi Luther for 500 år siden skriver de første salmer. Senere fulgte rigtig mange - og gået klingen er der vel ingen der kunne undvære dem.
Om ikke andet for den store lyrik salmerne repræsenterer i vores kulturhistorie.

I 2017 er det 500 året for reformationen i Tyskland og ved dette arrangement tager vi lidt forskud fejringen ved at afsynge samtlige Luthers salmer ved et stort fællesarrangement.
Nogle kender du. Nogle kender du garanteret ikke. Andre har du måske hørt.

I alt 18 salmer - eller uddrag heraf - synges ved denne lejlighed.

Der medvirker kor og solister og alle salmer vises storskærm.

Har du lyst til at høre salmerne, klik her nedenunder og du kan høre salmer og se teksterne.

Hele arrangementet gentages i 2017, hvor vi forhåbentlig er et år bedre udrustet til at synge samtlige Luthers salmer.

Luthers salmer var en anden begyndelse.
Ikke begyndelsen på kristendommen eller kirken, men begyndelse på den gudstjeneste, som vi kender i dag og har kendt i mange år: Salmemessen.
Hvad var gudstjenesten uden salmer? Hvad var for øvrigt Kingo, Brorson, Grundtvig uden salmer. Hvad var et liv uden at have sunget Ingemanns "I østen stiger solen op" - eller bare tænk på julesalmerne.
Det hele begynder fordi Luther for 500 år siden skriver de første salmer. Senere fulgte rigtig mange salmer, hvoraf en del udgør vores danske salmebog.

Næste år er det 500 året for reformationen i Tyskland og ved et arrangement,
der finder sted i Mariager søndag d. 31. januar kl. 19:30, tager vi lidt forskud på fejringen ved at afsynge samtlige Luthers salmer ved et stort provsti fællesarrangement,
Nogle salmer er kendte og andre ukendte.
Ved dette arrangement synger vi os igennem i alt 18 salmer eller uddrag heraf.
Der medvirker kor og solister og alle salmer vises på storskærm, så du kommer garanteret ikke til at synge alene. Det er jo hele ideen bag salmerne. Dem synger vi sammen.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023