Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Korkoncert med Vadstena Klosterkirkes kor fredag d. 26. maj kl. 19:30 (gratis)

Vadstena Klosterkirkes kor

Vadstena Klosterkirkes kor er en lille turne i Danmark. De besøger Mariager og Ribe.

Koret synger svensk og nordisk kormusik og balndede klassikere af bla. Bach og Homilius og kopret ledes af Beatrice Paping.

Korbesøg fra Vadstena.

Da den hellige Birgitta for mange år siden fik lov til at oprettet en række dobbeltklostre, kunne hun ikke vide, at hun dermed også skulle binde en række byer sammen her i kristenhedens tredje årtusinde.
Vadstena, Maribo og Mariager er bundet sammen af det simple faktum, at her ligger Skandinaviens Birgitta-kirker.
Vadstena Klosterkirkes kor er i Kristi himmelfartsferien på en lille turne i Danmark, og den turne bringer dem forbi Mariager kirke.
Det foregår fredag d. 26. maj kl. 19:30, hvor der er der koncert med koret. Koret dirigeres af Beatrice Paping og på programmet er der musik af bl.a. Bach, Homilius og Stanford og der bliver også plads til et par af svensk kirkemusiks største eksportvarer: Oscar Lindbergs fæbodspsalme og sommersalme af Waldemar Åhlen. Den vi på danske kender som "Det dufter lysegrønt af græs".
Mariager kirkes organist akkompagnerer på kirkens franske orgel i denne fredag-aftenskoncert, hvortil der er gratis adgang.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023