Ons d. 7. jun 2023 kl. 19:30

Klosterkoret synger en en blandet landhandel af danske og udenlandske sange og salmer ved denne lille 45 minutters koncert.
Tir d. 27. jun 2023 kl. 19:30
Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik af Händel, Ad Wammes, Margaretha Christina de Jong inden de slutter med Mozart. Bl.a. Eine kleine Nachtmusik.
Tir d. 11. jul 2023 kl. 19:30
Lise-Lotte Kristensen spiller musik af Johann Sebastian Bach, Samuel Scheidt, Lefebüre-Wely, samt mindre traditionel orgelmusik fra musikhistorien.
Tir d. 25. jul 2023 kl. 19:30
Organisten Lars Colding Wolf spiller værker af bl.a. Melchior Schildt, Buxtehude, Bach og uddrag af Couperins "messe til brug i byerne".
Tir d. 8. aug 2023 kl. 19:30
Den unge amerikanske organist Nathan Laube spiller musik af bl.a. Grigny, Bach, Buxtehude, Mendelssohn og Mozart.
Tir d. 22. aug 2023 kl. 19:30
Italieneren Christian Tarabbia spiller et hovedsageligt tysk program med musik af bl.a. Scheidemann, Böhm, Bach, Mozart og Mendelssohn.
Julesalmemaraton søndag d. 16. december 2018 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton i Mariager Kirke.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke. Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om. Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog. Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde. Kom i rigtig julestemning ved julesalmemaraton 3. søndag i advent d. 16. december i Mariagers højeste hus.

Koncerter i 2023
Koncerter i 2024