Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
1. sommerkoncert tirsdag d. 11. juni 2019 kl. 19:30 Jørgen Ellekilde - (50 kr. mulighed for partoutkort)

Budolfi kirke - Aalborg domkirke - fik ny domorganist i marts måned 2019.
Jørgen Ellekilde - domorganist i Aalborg

Ved den første af sommerens seks orgelkoncerter i Mariager kirke, får kirkens orgel besøg af den nyudnævnte domorganist ved Budolfi kirke -  Aalborg Domkirke - Jørgen Ellekilde.

Han er først uddannet som pianist fra "Det Fynske Musikkonservatorium", men har senere skiftet flyglets 3 pedaler ud med orglets 30 pedaler og kunne i 2017 aflægge eksamen som organist og kantor fra "Det Jyske Musikkonservatorium", hvor han akkurat lige når at spille sin debutkoncert fra solistklassen, inden han sætter sig bag tangenterne i Mariager kirke.

Jørgen Ellekilde har faktisk spillet som organist-aflkølser i Mariager kirke, så han er på ingen måder ubekendt med instrumentet.

Ved koncerten er der kun fire komponister på programmet.
Der indledes med den blinde engelske komponist Alfred Hollins velklingende koncertouverture i c-mol inden Bach-sønnen Carl Phillip Emmunuel Bach diverterer med en klassisk sonate i tre satser: hurtig - langsom - hurtig.

De to sidste værker hører til i den absolut tunge - positivt ment - ende af orgelrepertoiret.
Først franskmanden Olivier Messiaens imponerende toccata fra det store juleværk "La nativite du siegneur": Dieu parmi nous - "Gud med os".

Der afsluttets med den ligeledes franske kopmponist Maurice Durufle: Prélude, adagio et choral varié pinsesalmen vi på dansk kender som ”Kom sandheds ånd”.

Alfred Hollins
(1865-1942)
Koncert ouverture i c-mol
Carl Philipp Emanuel Bach