Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Guitarkoncert med Carsten Pedersen i Munkesalen torsdag d. 14. feb. 2019 kl. 19:30 (50 kr.)

Guitaren er et instrument vi alle kender, men få i virkeligheden kan spille på.
Domenico Scarlatti har skrevet cembalosonater, som ved denne koncert spilles på guitar.

Det er ikke hver dag der er en professionel guitarspiller på spil i Mariager.

Ved koncerten i Munkesalen får kirken besøg af guitaristen Carsten Pedersen, som vil spille et program hvor der er uddrag fra hans kommende Bach-CD med den 3. Lut-suite, den 6. Cello-suite og den kendte ”Jesus bleibet meine Freude” .

Derudover spilles der transskriptioner af cembalosonater af Domenico Scarlatti, som er født samme år som Bach.

Der bliver også pladser til klassiske spanske værker af  M. Lopez-Quiroga, Yradier, Tarrega og Albeniz samt sydamerikansk musik af Barrios-Mangoré.

Der tages en lille entre på 50 kr. til koncerten i Munkesalen (hvor der er plads til 60 tilhørere).

Efter koncerten diskes der op med et lille spansk traktement - primært bestående af italiensk rødvin.

* * * * * *

Der er kun plads til ca. 60 tilhørere i Munkesalen.

Billetter á 50 kr. kan købes ved indgangen eller reserveres ved henvendelse til kirkens organist Mikael Ustrup

enten via mobil/SMS 61355447 eller via mail til mikael@mariagerkirke.dk

KONCERTEN ER UDSOLGT!

Hør Carsten pedersen spille "Preludio de Adios"

Guitarkoncert i Munkesalen i Mariager Koster.
Det hører bestemt til sjældenhederne at der arrangeres guitarkoncerter i Mariager. Vi kender alle guitaren. Den er uundværlig del af ethvert pop-orkester fra Beatles til det mest ydmyge kælderøvelokale i provinsen. Klassisk musik på guitar har dog ingen forstærkere, men kun en enkelt person, seks strenge, otte fingre - fire fra hver hånd. Beskedenheden til trods er det ubegribeligt, hvor megen skøn musik, der er skrevet for klassisk guitar og hvor imponerende megen lyd, der kan komme ud af instrumentet, hvis man har de rigtige negle på højre hånd. Koncertens solist Carsten Pedersen spiller dog som en anden Paul McCartney omvendt af alle andre med guitararmen til højre. Carsten er uddannet på Det Jydske Musikkonservatorium og han har undervist på Det Jydske Musikkonservatorium og på musikinstituttet v/Århus Universitet. Ved koncerten i Munkesalens intime sfære spiller Carsten Pedersen musik af Bach og Domenico Scarlatti, spanske værker af Lopez-Quiroga, Yradier, Tarrega, Albeniz samt sydamerikansk musik af Barrios-Mangoré.
Efter koncerten, hvortil der tages en beskeden entré, diskes der op med et lille spansk traktement - primært bestående af italiensk rødvin. Der er kun plads til ca. 60 tilhørere i Munkesalen, så vil du være sikker på en plads, så reserver på forhånd. Se hvordan på: musik.mariagerkirke.dk

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023