Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Korkoncert med Lunds Vokalensemble lørdag d. 4. maj 2019 kl. 16:00 (50 kr.)

Lunds Vokalensemble

Lunds Vokalensembler er et blandet kor med omkring 30 sangere.

Koret blev begyndt i 1990 og har siden arbejdet med et bredt repertoire fra renæissancemusik til helt nykomponerede værker.

Koret synger mest a capella med fremfører ofte de større vokalværker med Malmø Symfoniorkester.

I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent

Denne eftermiddagskoncert har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.

Fornemt korbesøg fra Lund.
Der er fornemt korbesøg i Mariager kirke, ved lørdagskoncerten d. 4. maj kl. 16:00.
Lunds Vokalensemble er stiftet i begyndelsen af halvfemserne, og har igennem alle årene sunget et bredt repertoire med hovedvægten lagt på a capella kormusik. Koret synger dog også de større værker med Malmø symfoniorkester.
I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent efter at korets stifter og mangeårige dirigent gik på pension.
Denne eftermiddagskoncert, som er en del af korets lille Danmarks-turne, har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Der tages en beskeden entre til koncerten.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023