Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Korkoncert med Coro Misto - dirigent Søren Birch - mandag d. 15. maj 2000 kl. 19:30

Coro Misto er et kammerkor, hovedsageligt bestående af studerende ved Nordjysk Musikkonservatorium og Aalborg Universitet.
Koret har eksisteret siden 1991.

Medvirkende hertil er givetvis også det løbende samarbejde med NUT, Aalborg Symfoniorkester og Vendsysselfestivalen. Coro Misto beskæftiger sig med det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt, spændende fra tidlig musik, over romantikken til nyere værker.

Coro Misto er lige blevet optaget i foreningen Danske Kammerkor

Søren Birch er dirigent for Coro Misto og Jysk Akademisk Kor.

Søren Birch har desuden dirigeret Aalborg Symfoniorkester, senest ved en række koncerter med Bachs Juleoratorium.

Koncerten optages af DR.

Jan Sandström: f. 1954

Vagn Holmboe: 1909 - 1996

Michael Tippet: (1905-1998)

Thomas Jennefelt: f. 1954

Rued Langgaard: 1893 - 1952

Sanctus, 1994

Jeg ved en urt dejlig og bold tekst: Hans Albretsøn, 1566

Speravi in Domino, op.61d

Fra Liber Canticorum bind IV, 1953 Salme 40, 1-4:

1. Speravi in Domino
2. Et extraxit me
3. Et posuit

5 Negro Sprituals from ”A child of our time”

1. Steal away
2. Nobody knows
3. Go down, Moses
4. By and by
5. Deep River

Aleidi Floriasti, 1993

3 sange for blandet kor a-cappella:

Lokkende toner, 1916 tekst: J.S. Welhaven
Sæterjenten, 1916 tekst: Erik Bøgh
Høstfuglen, 1918 tekst: Herman Wildenvey

Programnoter . . . . .
Vagn Holmboe: Speravi in Domino:

1. Jeg biede trolig på Herren,
han bøjed sig til mig og hørte mit skrig.

2. Han drog mig op af den brusende grav,
af det skidne dynd.
Han satte sin fod på en klippe,
gav skridtene fasthed.

3. En ny sang lagde han i min mund,
en lovsang til vor Gud.
Mange skal se det og frygte og stole på Herren.

Salme 40, 1-4

Koret har eksisteret siden 1991. I denne periode har det, gennem koncerter og radiooptagelser markeret sig i det nordjyske musikmiljø som et kammerkor af høj standard. Medvirkende hertil er givetvis også det løbende samarbejde med NUT, Aalborg Symfoniorkester og Vendsysselfestivalen.
Coro Misto beskæftiger sig med det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt, spændende fra tidlig musik, over romantikken til nyere værker. Koret anser det for særligt vigtigt at fremme kendskabet til den nye danske kompositionsmusik og samarbejdet med forskellige komponister har gennem tiden resulteret i en række uropførelser.
Coro Misto er lige blevet optaget i foreningen Danske Kammerkor

Dirigenten Søren Birch er uddannet ved Det jyske Musikkonservatorium og tog afgangseksamen i 1981. Siden har han gjort videregående studier i Stockholm, og taget kursus i orkesterdirektion i Tjekkiet. Han er nu ansat som docent i kor- og ensembleledelse ved Nordjysk Musikkonservatorium og underviser desuden ved Aalborg Universitet.
Søren Birch er dirigent for Coro Misto og Jysk Akademisk Kor. Han har jævnligt opgaver for Radiokoret og er tillige gæstedirigent for det højt estimerede svenske radiokor.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023