Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
5. sommerkoncert tirsdag d. 9. august kl. 19:30 Douglas Cleveland, orgel (50 kr. mulighed for partoutkort)

Douglas Cleveland er amerikansk koncertorganist med base i Seattle.

Douglas Cleveland er hjemmehørende i Seattle i USA, hvor underviser ved universitetet i orgel, samt fungerer som organist i Plymouth Church i Seattle.

Det er nu som koncertorganist Douglas Cleveland har gjort sig bemærket ved at spille koncerter ved de største koncertsteder herunder Notre Dame i Paris, Berlinerdomen og med flere symfoniorkestre i USA.

Ikke underligt er der amerikansk musik programmet, når han spiller i Mariager kirke.

Dog bliver der også afstikkere til europæiske komponister. Franskmanden Marchand og tyskeren Bach.

Louis Marchand
Grand Dialogue
David P. Dahl
(1937-)
Homage to Francois Couperin (2014)
Toccata, Adagio og Fuga i C-dur  (BWV 564)
Joseph Jongen
(1873-1953)
Scherzetto
Petit Prelude
George Baker
(1951-)
Prelude on “The Lone Wild Bird” (2015)
David Briggs
(1960-)
Four Concert Etudes (2016)

Orgelbesøg fra USA i Mariager Kirke.
Douglas Cleveland vandt i 1994 første prisen i "American Guild of Organists National Young Artists Competition" i Dallas, og har siden spillet koncerter over hele USA og mange steder i Europa.
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre og han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Ved den femte sommerkoncert i Mariager kirke tirsdag d. 9. august kl. 19:30 diverterer han med bl.a. amerikansk musik af komponister, vi ikke kender på vore europæiske breddegrader, men det gør jo ikke musikken mindre god, at vi ikke kender ophavet. Egentlig kun mere interessant. Der bliver også plads til et par europæiske sværvægtere. FGranskmanden Marchand repræsenteret med sin store "Grand dialoque" i C-dir og Bach med Toccata, Adagio og Fuga i C-dur. Ligeledes i C-dur
Til daglig er Douglas Cleveland underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.
Efter koncerten invieteres der som altid på et glas vin/vand udenfor kirken. Se mere på musik.mariagerkirke.dk

CV . . . . .
Han samarbejder med et af verdens førende ensembler i gammel musik Paul Hilliers "Theatre of Voices, ligesom han spiller med flere amerikansk symfoniorkestre.
Han har siddet som dommer i flere orgeljuryer i USA.
Til daglig er han underviser på Washington School of Music og han er musiksk leder i Plymouth kirke i Seatlle.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023