Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Lørdag d. 5. december kl. 16:00 Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen (135 kr.)
Billetter til 135 kr. kan bl.a. købes via billetportal:
Der er altid garanteret billetter til salg ved døren

Billetsalget er afsluttet, men der vil være ledige billetter at købe ved indgangen!

Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen præsenterer lørdag d. 5. december kl. 16:00 i Mariager Kirke en ny cd med orgelkoncerter af Joseph Haydn.

Spang-Hanssen sidder ved orglets tangenter som solist i en enkelt af koncerterne - Hob. XVIII:2 i D- dur - og han spiller desuden to soloværker af den franske Louis-Claude Daquin.

Under ledelse af David Riddell byder Kammerorkestret også på Corellis Julekoncert, der blev komponeret til midnatsmessen i Peterskirken en julenat i slutningen af 1600-tallet.

Ulrik Spang-Hanssen er professor i orgelspil ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han har indspillet mere end 35 cd’er i eget navn, deriblandt Händels orgelkoncerter sammen med Randers Kammerorkester.

Arcangelo Corelli
Concerto grosso nr. 8 op. 6 (Julekoncerten)
Louis-Claude Daquin
Noël nr. 10 & Noël Suisse
Joseph Haydn
Koncert for orgel og orkester i D-dur Hob. XVIII:2

CD-release-koncert i Mariager Kirke.
Fire kolde dage i januar 2015 lagde Mariager kirke rum til en cd-indspilning.
Kirkens store orgel var omdrejningspunkt for en cd-indspilning med Franz Joseph Haydns orgelkoncerter. Tre orgelkoncerter ialt.
Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddle stod for den orkestrale del af musikken mens orgelstemmen var lagt i hænderne på Ulrik Spang-Hanssen, professor i orgel ved konservatoriet i Aarhus.
Spang-Hanssen er velkendt med instrumentet i Mariager kirke, da han - helt tilbage fra årtusindeskiftet - var eksterne orgelkonsulent på kirkens orgel.
Ved denne koncert spilles en enkelt af Haydns orgelkoncerter og derforuden to soloværker af den franske komponist Louis-Claude Daquin.
Efter koncerten er der mulighed for at købe cd-en med alle tre orgelkoncerter af Haydn.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023