Ons d. 8. jun 2022 kl. 19:30
Korkoncert
Klosterkoret synger en bukt danske sange ved denne lille halv-times koncert
Tir d. 28. jun 2022 kl. 19:30
Kirkens organist Mikael Ustrup spiller musik af årets 200 års fødselar César Franck krydret med barokmusik af Guillain og Buxtehude.
Tir d. 12. jul 2022 kl. 19:30
Organisten fra Løgumkloster kirke Poul Skjølstrup Larsen spiller musik af Couperin, Bruhns, Bach, Buxtehude og Peter Møller.
Tir d. 26. jul 2022 kl. 19:30
Heinrich Christensen er en dansk organist, der virker i Boston. Han spiller musik af Bach, Homilius, Laukvik, Mozart og Price.
Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduoen Anne Kirstine Mathiesen og Vibeke Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klosterkorets forårs/sommerkoncert. Søndag d. 3. juni 2018 kl. 16:00 (gratis)

Et af de første billeder af Klosterkoret (dengang det stadig hed ad-hoc-koret).

En meget mørk og tordenfuld majdag i 2008 - i det år, der var udråbt som sangens år - mødtes ca. 20 damer og en enkelt herre - det var kirkens organist - i Mariager Klosters dengang møjbeskidte lokaler.

Til tonerne af et elendigt elklaver - holdt sammen med gaffatape og røde skruetvinger - sang vi et par korsatser, og blev derefter enige om, at det kunne vi godt tænke os at fortsætte med.

Efter sommerferien gik koret, der dengang hed ad hoc-koret, så igang med dets første sæson.

Nogle af korets medlemmer har været med lioge fra begyndelsen, andre er hoppet fra og endnu andre kommer til - deriblandt en del herre-stemmer, så koret i dag er et blandet 4-stemmigt kor navnet: Klosterkoret - al den stund vi øver i Klostret.

Siden begyndelsen for 10 år siden er det blevet til mange korsatser og gudstjenester og koncerter, og  jubilæumssæsonens sommerkoncert bliver en buket, af de korsatser, vi har sunget i det forgangne årti.

Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium, fuga og ciacona i C-dur  (BuxWV 137)
FællesalmeDet dufter lysegrønt af græs
Svensk melodi/sats: UstrupNu blomstertiden kommer
Mikael Ustrup/Knud Erik LægsgaardSalige er de, som stifter fred
En sommerlugt af tjære
(1963-)
Nu er Guds bolig hos menneske
Førreformatorisk/LatinErstanden ist den Herre Christ
Grundtvig/Lyon 1562I al sin glans nu stråler solen
Hans Leo HasslerDixit Maria
Gabriel Faure
(1845-1924)
Maria Mater gratiae
Süße stille, sanfte quelle
Sonate for violin og bc. HWV 370
  Adagio
  Allegro
  Largo
  Allegro
(1685-1759 )
Meine Seele hört im Sehen
Finn Høffding/Thøger LarsenForårsmorgen
Leif Kayser/AlexGarffDanmarks land
Oluf Ring/Thøger LarsenDanmark nu blunder den lyse nat
Richard CrosslandThere is a girl that I love

Jubilæumskoncert med Klosterkoret i Mariager Kirke.
Til tonerne af et elendigt elklaver - holdt sammen med gaffatape og røde skruetvinger - sang koret et par korsatser, og blev derefter enige om, at det kunne vi godt tænke os at fortsætte med.
Siden begyndelsen for 10 år siden er det blevet til mange korsatser og gudstjenester og koncerter.
Ved jubilæumssæsonens sommerkoncert søndag d. 3. juni kl. 16:00 synger en buket, af de korsatser, det har sunget i det forgangne årti.
Der er danske sange og salmer - gamle kirkelige renæssancesatser og musik, som kirkens organist har komponeret specielt til koret.
Violinisten Kasia Bis Christiansen medvirker også ved koncerten, hvortil der er gratis adgang.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023