OBSPå grund af Coronasituationen er alle koncerter og musiske aktiviteter aflyst indtil videre.

Sommerkoncerterne, der bl.a. skulle have markeret et 10 års jubilæum for kirkens Aubertin-orgel, er aflyst, bl.a. fordi udenlandske allerede engagerede solister ikke ville kunne garantere, at de kunne komme til Danmark som verden ser ud lige nu.

Hvis situationen bedres, vil der muligvis blive arrangeret nogle koncerter i august måned.

Du kan stadig tilmelde dig kirkens musiknyhedsbrev, hvis du ønsker at blive informeret per mail om kirkens koncerter. Klik her for at tilmelde dig kirkens koncertnyhedsbrev

Lør d. 3. okt 2020 kl. 19:30

følger
Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Harpekoncert med Robin Huw Bowen onsdag d. 19. september kl. 19:30 i Munkesalen (50 kr.)

Robin Huw Bowen er en af verdens førende tripple-harpe spillere.

Robin Huw Bowen introducerer selv aftenens program og fortæller om den keltiske tripple-harpe undervejs.

Der er 20 billetter tilbage i salg.

Vil du være sikker på en plads, så ret henvendelse til Mariager kirkes organist - klik her!

Robin Huw Bowen spiller på en walisisk tripple-harpe.

Harpekoncert i Munkesalen.
Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en harpespiller forbi Mariager Fjord-området. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, når den walisiske harpenist Robin Huw Bowen giver koncert i Munkesalen i Mariager Kloster onsdag d. 19. september kl. 19:30.
Ikke alene er det en sjælden mulighed for at få lov til at lytte til et sjældent hørt instrument. Robin Huw Bowen er en af verdens førende udi at spille på walisisk tripple-harpe. Hvad en tripple-harpe er, vil han fortælle om undervejs i koncerten.
Programmet byder på uddrag af det righoldige - men i Danmark sikkert helt ukendte - repertoire for walisisk ripple-harpe. Der tages en beskeden entre til koncerten. Til gengæld bydes der på en ydmyg walisisk menu efter koncerten, hvor der også er mulighed for at kigge nærmere på instrumentet.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021