Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Koncert med Tirilil. Lørdag d. 19. november 2022 kl. 16:00 (50 kr.)

P.G.A. SYGDOM ER KONCERTEN DESVÆRRE AFLYST.

3 sopraner i Mariager kirke.
"De tre tenorer" er et fænomen fra operaens verden i forbindelse med VM i forhold i 1990. Ved koncerten i Mariager kirke lørdag d. 19. november er de tre tenorer skiftet ud med de tre sopraner, der indtager scenen (omend i mindre format end ved VM i fodbold).
"Tirilil" består af Katrine Broch Møller, sopran, Nadja Marie Schmedes Enevoldsen, sopran, Susanne Cecilie Nielsen, sopran og Louise Boll, orgel. Alle er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium, og de har spillet sammen i årevis bl.a. ved en koncert i Mariager kirke i 2019, som tog alle med storm.
Ved dette års koncert i Mariager kirke vil fortid og nutid smelte sammen, og programmets omdrejningspunkt bliver efterårets kontraster; lys og mørke, liv og forgængelighed.
Koncerten vil indeholde musik fra barokken af. bla. Monteverdi, nordisk folketone og gamle salmer i tirilils egne arrangementer, samt egne kompositioner.
Velkommen til en stemningsfuld efterårskoncert med ensemblet Tirilil der vil fylde Mariager kirke med smuk musik og lyse klange.
Der tages en beskeden entré til koncerten.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023