Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
klaveraften i Munkesalen med Maria Bundgård torsdag d. 9. feb. kl. 19:30 (50 kr.)
Billetter til 50 kr. kan bl.a. købes via billetportal:
Der er altid garanteret billetter til salg ved døren

Den danske pianist Maria Bundgård har polske rødder og bor til daglig i Paris.
Der er fornemt besøg fra Paris, når Maria Bundgaard - en danske pianist med polske rødder og bosiddende i Paris - gæster Munkesalen til en klaveraften med musik af franskmændene Debussy og Ravel, den russiske Rachmaninov (der jo ikke aner noget om nutidens storpolitik) og den meget spændende estiske komponist Arvo Pärt.

Der er et begrænset antal pladser (ca. 60 siddepladser) i Munkesalen, så det er en rigtig god idé at købe/reservere billet på forhånd.

Det er rørende billigt 50 kr. for fremragende levende musik i smukke rammer.

Billetter kan købes/reserveres ved henvendelse til kirkens organist (personligt, mail eller SMS) eller klik her for at købe din billet på place2book.dk

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023